Zlín parkuje nově s Parkum.cz

Tisková zpráva - 1. 11. 2023

parkum
Parkum.cz
Sdílejte:
...

Pro okamžité zveřejnění

Zlín, 1. 11. 2023 - Řidiči ve Zlíně mají nyní k dispozici další efektivní a rychlou možnost placení parkovného díky službě Parkum.cz.

Služba Parkum.cz představuje moderní metodu placení parkovného, která řidičům umožňuje provádět online platby odkudkoliv. Platba parkovného přes Parkum nevyžaduje stahování žádné další mobilní aplikace. Stačí mít běžný chytrý telefon, přístup k internetu a lze jednoduše zaplatit parkovné přes Apple Pay, Google Pay nebo platební kartou.

Parkum.cz je již plně funkční na řadě exponovaných míst v ČR, včetně parkovacích domů v Brně i Olomouci, a na populárních turistických lokalitách, jako jsou Lednice, Špindlerův Mlýn, Velehrad nebo Adršpašské skály. Služba návštěvníkům těchto míst přináší moderní a pohodlnou alternativu pro placení parkovného bez potřeby použít mince nebo bankovky.

Parkum.cz nabízí řidičům osobní účet, kde mohou zpětně prohlížet a stahovat daňové doklady o zaplaceném parkovném. Díky notifikacím jsou včas informováni o konci platnosti parkovacího lístku, což umožňuje prodloužení parkování na dálku. Další výhodou je možnost nastavení oblíbených SPZ pro rychlý výběr před úhradou.

Za zmínku stojí také jedinečné funkce služby Parkum.cz, jako je možnost zasílání dokladů za parkovné na jiný e-mailový účet, což oceňují zejména účetní firem. Kromě toho umožňuje služba na vybraných lokalitách platit dlouhodobé parkovné až na 12 měsíců předem.

Služba nabízí možnost plateb za parkovné jak na ulicích, tak i na uzavřených parkovištích. Ve Zlíně je také plně propojena s parkovacími systémy od společnosti CROSS Zlín, a.s.

Důležitým technickým aspektem je, že tvůrci služby Parkum.cz pomohli Adršpašským skalám získat první místo v soutěži "Buďte inspirací 2022" v kategorii Inovativní produkt roku a druhé místo ve Velké ceně cestovního ruchu v kategorii Nejlepší udržitelný projekt. Tento úspěch byl možný právě díky inovativní integraci prodeje online parkovného, rezervací a prodeje vstupenek.

Parkum.cz - Plaťte parkovné online, jednoduše a kdekoliv!

Pro více informací o této službě navštivte webovou adresu https://www.parkum.cz.