Parkum přináší moderní parkování do Veselí nad Moravou

Veselí nad Moravou, klenot Moravských vinic, teď vstupuje do nové éry parkování s příchodem Parkumu. Tato spolupráce přináší novou éru v parkování ve městě, s cílem zlepšit pohodlí a efektivitu pro místní obyvatele i návštěvníky.

parkum
Parkum.cz
Sdílejte:
veseli

Jedním z hlavních prvků této iniciativy je inovativní řešení Parkumu, které nejen umožňuje platbu za krátkodobé online parkovné, ale také poskytuje obyvatelům Veselí nad Moravou možnost odbavit rezidenční a abonentní karty a oprávnění prostřednictvím online nákupu přes službu Parkum, portál občana a systém Gordic. Tato jedinečná možnost a spojení služeb představuje významný krok vpřed v oblasti parkovacích služeb ve městě.

Parkum je tak kompletně připraveno na efektivní řešení parkování ve městech, a to nejen v otázce návštěvnického parkování, ale i při vydávání a správě rezidenčních a abonentních karet a oprávnění.

Ve spolupráci s městem Veselí nad Moravou jsou také instalovány nálepky s QR kódy na všech parkovacích automatech a na dodatkových tabulích ve zpoplatněných zónách a oblastech, což zlepšuje orientaci a informovanost v otázce úhrady za parkování prostřednictvím naší služby Parkum. Tento nový parkovací komfort představuje významný pokrok v oblasti parkování ve městě a usnadňuje každodenní život obyvatel.

Díky této iniciativě se Veselí nad Moravou stává ještě atraktivnějším cílem pro návštěvníky, kteří mohou nyní využívat pohodlné a efektivní parkování.