Velehrad parkuje nově s Parkum.cz

Ať už jste v obci Velehrad na pouti, výletu nebo se sem vracíte pravidelně, Parkum.cz vám přináší moderní a jednoduchý způsob, jak řešit parkování. Užijte si klidnou a bezstarostnou návštěvu tohoto poutního místa.

parkum
Parkum.cz
Sdílejte:
...

Velehrad, místo s bohatými kořeny a kulturním odkazem, nyní nabízí ještě pohodlnější způsob parkování – pomocí Parkum.cz. Toto význačné poutní místo, zářící svou historií, přichází s moderním řešením pro parkování, které učiní váš pobyt ještě pohodlnějším.

Velehrad vás láká svou poutnickou atmosférou a historickým dědictvím, které jej činí jedním z nejvyhledávanějších míst naší země. A nově můžete prožít tuhle zážitkovou návštěvu ještě snazší cestou – skrze online platbu parkovného na Parkum.cz.

Pokud se chystáte na výlet do Velehradu, nemusíte se bát parkování. Centrální parkoviště, Parkoviště u Turistického centra Velehrad, Parkoviště v ulici Buchlovská, Parkoviště v ulici Hradišťská (fungující od 1. 7. do 31. 8.) a Parkoviště ve dvoře VDCM jsou všechna vybavena tabulemi s QR kódy. To znamená, že stačí jenom naskenovat kód a parkovné můžete pohodlně zaplatit rovnou na Parkum.cz.

Jsme velmi rádi, že můžeme návštěvníkům tohoto výjimečného místa přinést snazší cestu k uhradě parkovného. Vaše návštěva Velehradu tak bude ještě pohodlnější a bezstarostnější.