Parkum.cz se vydává na horskou výpravu! Jsme ve Špindlerově Mlýně!

Parkum.cz se vydává na horskou výpravu! Oblíbené lyžařské středisko ve Šindlerově Mlýně nyní nabízí ještě větší komfort v oblasti parkování. Už nemusíte čekat u pokladen – rychlým a moderním způsobem můžete zaplatit parkovné online. Ať už je léto nebo zima, stačí jen pár kliknutí a můžete vyrazit na své zimní nebo letní dobrodružství. S Parkum.cz je to prostě snadné a stylové!

parkum
Parkum.cz
Sdílejte:
...

Představte si ideální horskou dovolenou, kde se nemusíte trápit parkováním. Dnes máme skvělou novinku pro všechny milovníky hor a zimních sportů. Lyžařský ráj ve Špindlerově Mlýně nyní nabízí nejen parádní sjezdovky, ale také moderní způsob, jak zaplatit za parkování. Díky spolupráci s Parkum.cz můžete parkovné vyřešit jednoduše a pohodlně online. Bez ohledu na roční období, stačí jen pár kliknutí a můžete vyrazit na svou letní nebo zimní dovolenou.

V srdci malebných Krkonoš leží Špindlerův Mlýn, oblíbený cíl všech, kdo touží po horských radovánkách. Ať už jste začátečník na lyžích nebo zkušený snowboardista, Špindl má co nabídnout.

Na parkovištích P1, P2 a P3 můžete parkovat 24 hodin denně v průběhu všech sedmi dní v týdnu. A aby to bylo ještě lepší, můžete si parkovné pohodlně zaplatit online. V ceníku na této stránce najdete kompletní přehled.

A co vás ve Špindlerově Mlýně čeká? Sjezdovky, snowparky, turistické a cyklistické stezky – to vše v jednom. Nezáleží, zda jste zimní nebo letní typ, tady si každý přijde na své. Krkonoše jsou rájem pro milovníky adrenalinových výzev i pro ty, kdo hledají klidné okamžiky v přírodě.

Nyní je ta správná chvíle vyrazit na své dobrodružství. Ať už si vyberete sjezdovky, turistiku nebo jen relaxaci v horském prostředí, Špindlerův Mlýn vás přivítá otevřenou náručí. S Parkum.cz už nemusíte řešit parkování, takže se můžete plně soustředit na užívání si nekonečných zážitků. Pohodlné parkování je jen prvním krokem k nezapomenutelné dovolené ve Špindlerově Mlýně!