Lednice parkuje nově s Parkum.cz

Vítáme vás v úchvatné obci Lednice, domově nezapomenutelného zámku a malebného parku. Chcete-li si plně vychutnat vaši návštěvu, nemusíte se starat o parkování. S online parkováním Parkum.cz vám nyní nabízíme snadnost, pohodlí a bezstarostné parkování přímo v srdci Lednice.

parkum
Parkum.cz
Sdílejte:
...

Vstupte do kouzelného světa obce Lednice, kde se historie spojuje s přírodou, tvořící nezapomenutelnou atmosféru. Pro vaši bezstarostnou návštěvu máme skvělou novinku – online parkování přes Parkum.cz.

Lednice zahrnuje v sobě půvab zámecké romantiky, krásy parku a mnoho dalšího. Nejde však jen o zámek a park, ale také o okouzlující minaret, který dotváří jedinečnou atmosféru tohoto místa.

V obci Lednice můžete využít následujících obecních parkovišť, na nichž jsou k dispozici parkomaty s jednoznačnými instrukcemi pro online platbu: Parkoviště 21. dubna, Centrální parkoviště A-B, Centrální parkoviště C, Parkoviště u tělocvičny na Slovácké ulici, Parkoviště za travnatým fotbalovým hřištěm na Slovácké ulici, Parkoviště Zámecké náměstí. Tyto parkomaty jsou vybaveny nálepkami a QR kódy, které vám usnadní proces online platby prostřednictvím Parkum.cz.

A jak to funguje? Stačí vybrat parkoviště, určit délku parkování, zaplatít online a potvrzení o platbě obdržíte okamžitě na svůj e-mail. Parkování s Parkum.cz je opravdu jednoduché.