Bezstarostné parkování: S našimi instalacemi od tabulí k ukazatelům pro pohodlné parkování i platby

Díky našim instalacím dodatkových tabulí, ceníků a navigačních prvků jsme výrazně přispěli k zlepšení celkové informovanosti a přehlednosti na velkém parkovišti Hvězda u Karlovy Studánky. S našimi jazykově přehlednými a jasnými informacemi ve třech jazycích mohou řidiči snadno nalézt potřebné informace o parkovném, což výrazně urychluje odbavení celého parkoviště.

parkum
Parkum.cz
Sdílejte:
karlova_studanka_instalace_15

Na Hvězdě u Karlovy Studánky jsme výrazně zdokonalili zážitek z parkování pomocí našich nových prvků na parkovišti. Instalace dodatkových tabulí, ceníků a navigačních prvků byla provedena s cílem výrazně zlepšit orientaci a informovanost pro řidiče.

Po příjezdu je na vjezdovém terminálu ihned připravena naše cedulka poskytnout informace o možnostech platby za parkovné, stejně tak jako na pokladně. Sloupy veřejného osvětlení potom hostí další dodatkové tabulky s QR kódy pro rychlou platbu přes naši službu Parkum.cz. Podobně informujeme řidiče i návštěvníky tabulemi u nástupu a výstupu autobusů.

Pro řidiče se tak stává získání informací a provedení platby pohodlným procesem. Stačí navštívit na chytrém telefonu nebo tabletu adresu karlovastudanka.parkum.cz nebo naskenovat QR kód z parkovacího lístku či kódů rozmístěných po parkovišti, zadat registrační číslo vozidla, provést online platbu a výjezd mají ihned volný. Tato snadná a efektivní komunikace je postavena na zásadě zlepšení celkového pohodlí a orientace na parkovišti Hvězda.

Celková jednoduchost platby za parkovné přes službu Parkum.cz spočívá i v tom, že řidiči nemusí stahovat žádnou aplikaci ani provádět registraci.

Řidiči mají samozřejmě krom online mobilní platby Parkum k dispozici i hotovostní platby na pokladně nebo možnost přiložit platební kartu při vjezdu a výjezdu.

Výsledkem našich úprav je tak jednodušší a příjemnější parkování pro řidiče, kteří nyní lépe porozumějí informacím, snadněji se budou orientovat v cenách a samozřejmě pohodlněji provádět samotnou platbu za parkovné. A co víc, tyto informace jsou k dispozici ve třech jazycích, aby každý návštěvník mohl plně využít zlepšeného přístupu. Parkum je více než jen parkování – je to zážitek z pohodlného a informovaného přístupu pro parkující řidiče. A Parkum na tohle myslí!

karlova_studanka_instalace_01 karlova_studanka_instalace_02 karlova_studanka_instalace_03 karlova_studanka_instalace_04 karlova_studanka_instalace_05 karlova_studanka_instalace_06 karlova_studanka_instalace_07 karlova_studanka_instalace_08 karlova_studanka_instalace_09 karlova_studanka_instalace_10 karlova_studanka_instalace_11 karlova_studanka_instalace_12 karlova_studanka_instalace_13 karlova_studanka_instalace_14 karlova_studanka_instalace_15