Parkovací domy DOMINI PARK a RIVER PARK v Brně parkují nově s Parkum.cz

Vítejte v Brně, rodném městě Parkum.cz! S radostí vám přinášíme novou možnost parkování s Parkum.cz v parkovacích domech DOMINI PARK a RIVER PARK. Už nemusíte ztrácet čas ve frontách - jednoduše zaplatíte online přímo z vašeho mobilu. Stačí naskenovat QR kód na parkovacím lístku nebo zadat registrační číslo vašeho vozidla. Rychle, snadno a bez zbytečného stresu. Parkujte s lehkostí díky Parkum!

parkum
Parkum.cz
Sdílejte:
...

Vítejte v srdci Brna, rodném městě Parkum.cz! Pokud se chystáte na objevování krás tohoto historického města plného kultury, památek, výborné gastronomie i celodenní zábavy, máme pro vás skvělou novinku. Parkum.cz přináší nový a pohodlný způsob placení parkovného, který vám usnadní návštěvu centra města. Přečtěte si, jak vám tato nová metoda umožní snadno a bez stresu parkovat v parkovacích domech DOMINI PARK a RIVER PARK.

DOMINI PARK vás vítá na adrese Husova 712/14, jen kousek od hlavních brněnských památek. Začněte svůj výlet na hrad Špilberk, pokračujte k symbolu města, katedrále svatého Petra a Pavla, a nezapomeňte na další významné symboly, jako je socha Jošta Lucemburského nebo brněnský Orloj. Bez ohledu na váš zájem o historii nebo architekturu, Domini Park vám poskytne pohodlné parkování a skvělý výchozí bod pro vaše brněnské dobrodružství.

RIVER PARK se nachází na adrese Polní 391 a zajišťuje vám pohodlný a rychlý přístup k dalším atrakcím a klíčovým místům ve městě. Díky své blízkosti můžete snadno navštívit hokejový svatostánek Komety Brno, soudní budovy či brněnské hlavní nádraží.

Platba za parkovné je v těchto parkovacích domech s Parkum.cz velice jednoduchá. Po naskenování QR kódu na parkovacím lístku se automaticky vyplní číslo parkovacího lístku nebo stačí zadat registrační číslo vozidla. Poté zjistíte cenu za parkování, provedete online platbu a bezproblémově opustíte parkoviště.

Veškeré informace o parkování a aktuální obsazenosti a cenách parkovacích domů naleznete na stránkách Parkování v Brně a BKOM - Parkování. Tímto způsobem si můžete předem zjistit dostupnost a plánovat svůj výlet bez zbytečných starostí.

Udělejte si svou návštěvu Brna co nejpohodlnější s pomocí Parkum.cz. Parkování v centru města již nemusí být stresující. Využijte nový způsob placení parkovného a prozkoumejte všechny krásy a památky, které Brno nabízí, bez zbytečných starostí o parkování.